Конспекти уроків історіїКонспекти уроків всесвітньої історії 9 клас

Урок контролю і корекції навчальних досягнень учнів із розділу «Модернізація країн Європи та Америки в останній третині ХІХ – на початку ХХ ст. Пробудження Азії» (9 клас. Всесвітня історія)

Тема: Урок контролю і корекції навчальних досягнень учнів із розділу «Модернізація країн Європи та Америки в останній третині ХІХ – на початку ХХ ст. Пробудження Азії»

Мета: встановлювати хронологічну послідовність подій; узагальнювати інформацію з різноманітних історичних джерел; характеризувати причини, суть та наслідки основних явищ та подій, систематизувати їх; визначати закономірності й особливості становлення та розвитку суспільства, роль держави в історичному процесі; порівнювати історичні події, діяльність видатних історичних осіб, робити висновки; класифікувати та застосовувати поняття й терміни.

Обладнання: картки з тестовими завданнями.

Тип уроку: перевірка рівня знань, умінь, навичок.

Завантажити: Урок контролю і корекції навчальних досягнень учнів із розділу «Модернізація країн Європи та Америки в останній третині ХІХ – на початку ХХ ст. Пробудження Азії» (9 клас. Всесвітня історія) (Розмір: 50.9 KB, Завантажень: 1347)

Залишити відповідь

Back to top button